Opdrachtgevers

Sinds ons bestaan is een breed scala aan projecten uitgevoerd. Er is ervaring opgedaan zowel op het land als op het water (offshore), op grote en kleine schaal en voor verschillende opdrachtgevers. Zo zijn er in het verleden projecten uitgevoerd voor Rijkswaterstaat, diverse provincies en gemeenten, ProRail, Schiphol Nederland B.V., Arcadis en TAUW bv. Daarnaast hebben wij inmiddels verschillende projecten in het buitenland uitgevoerd, namelijk in België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Italië, Egypte, Bahrein en Canada. De komende jaren zal deze ervaring in het buitenland worden uitgebreid.

Tijdens de samenwerking met opdrachtgevers streven wij altijd naar een open en persoonlijke begeleiding. Ons belangrijkste doel is om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen tijdens het gehele proces opsporing OO. Daarnaast hechten we er veel waarde aan dat de opdrachtgever het gevoel krijgt samen in het proces te staan. Zo doen we er alles aan om het vertrouwen van de opdrachtgever te waarborgen en ervoor te zorgen dat het project op uiterst professionele wijze, zonder hobbels op de weg, wordt gerealiseerd.

Referenties

Arno Vissers (Ingenieursbureau Movares): “Inmiddels hebben we diverse projecten met Bombs Away uitgevoerd. Zowel Thierry als Hans zijn uitermate deskundig en het is met beiden uitermate prettig samenwerken!”

Jan Slagers (OO-opsporingsbedrijf Armaex): “Ik kwam 9 jaar geleden via een opdrachtgever in contact met Bombs Away en vond dit een prettige ervaring. Een meerwaarde voor het project zonder de opdrachtgever te kort te doen. Thierry is een autoriteit als het gaat om vooronderzoeken en Hans weet met al zijn ervaring hoe je een opdrachtgever ontzorgt en aan de hand neemt door het opsporingsproces”.

Annika Hesselink (RWS):“Hans is binnen 2 grote infrastructurele werken, mijn adviseur op het gebied van het onderzoek naar OO. Op een zeer plezierige manier, adviseert hij mij op alle mogelijke onderdelen van het onderzoek naar OO: van het opstellen van bestekken voor ontplofbare oorlogsresten onderzoek tot het adviseren van RWS als opdrachtgever binnen een D&C-contract. Hans is de beste beheersmaatregel op het gebied van ontplofbare oorlogsresten die ik heb genomen.”

Erik Hormann (Gemeente Tilburg): “Al jarenlang is Hans Smulders van Bombs Away onze adviseur bij vragen en problemen aangaande OO. Sterke punten zijn: flexibiliteit, realisme en kennis van zaken. We hebben veel nut gehad van zijn kennis over de steeds veranderende regelgeving. Onze samenwerking heeft inmiddels geleid tot een gemeentebrede inventarisatiekaart waarop in een oogopslag mogelijke risico’s te herkennen zijn en die voor alle medewerkers van de gemeente Tilburg te benaderen is.”